Strona używa plików cookies, więcej informacji na temat przetwarzania danych znajdziesz w polityce prywatności.
Rozumiem

Ocet ryżowy do sushi

PRZEJDŹ DO SKLEPU

Ocet ryżowy to popularna przyprawa w kuchni azjatyckiej, używana równie często jak sos sojowy. Doskonały i niezbędny dodatek do Sushi.

Łagodny smak z lekką nutką ryżu sprawia, iż smakuje także jako dodatek do potraw rybnych, owoców morza, warzyw i makaronów. Wyprodukowany z prawdziwych, całych ziaren raczy pełnym smakiem.

Wyślij informacje o produkcie


E-mail odbiorcy:

Imię i nazwisko nadawcy:

Dodatkowe informacje:


Pobierz zdjęcie

OPIS PDF

PRZEJDŹ DO SKLEPU
ZOBACZ RÓWNIEŻ:

Ocet ryżowy do sushi | 150 ml

TOKYOTO

Pasta wasabi - ostry chrzan japoński | 43 g

TOKYOTO

Ryż do sushi | 500 g

TOKYOTO

Sushi Nori prażone algi morskie | 14 g

TOKYOTO