Strona używa plików cookies, więcej informacji na temat przetwarzania danych znajdziesz w polityce prywatności.
Rozumiem

Pasta wasabi - ostry chrzan japoński

PRZEJDŹ DO SKLEPU

Wasabi, zwane ostrym chrzanem japońskim, to wyrazista, aromatyczna przyprawa szeroko używana w kuchni japońskiej. Stosowana jest do przyrządzania sushi, sashimi, makaronów oraz jako dodatek do zup, dań mięsnych i owoców morza.

Wasabi jest również doskonałym źródłem witaminy C.

Wyślij informacje o produkcie


E-mail odbiorcy:

Imię i nazwisko nadawcy:

Dodatkowe informacje:


Pobierz zdjęcie

OPIS PDF

PRZEJDŹ DO SKLEPU
ZOBACZ RÓWNIEŻ:

Sushi Nori prażone algi morskie | 14 g

TOKYOTO

Pasta wasabi - ostry chrzan japoński | 43 g

TOKYOTO

Ocet ryżowy do sushi | 150 ml

TOKYOTO

Ryż do sushi | 500 g

TOKYOTO